But I'll be back
Stenca danes
Moderatorji: RobiH, stevo, jirzi, poli
Re: Stenca danes
Mene menja Bošte za par tednov!
But I'll be back

But I'll be back
laufat, kulesart za zdravo telo, sukat za dušo, v gore popikat po gorsko rožco :D
Bohdej!
Midva bi šla danes okoli 17ih na stenco. Tam bova kaki 2h. Če je kakšna dobra duša, ki bi posodila kjuč, bi bilo pa sploh fino, da ne bova spet robertotu težila
.
(sva šla dopoldan na primorsko pa sva upala na mičkeno boljše vreme, tako da sva šla samo na Slavnik in domov, frikarija pa je žal odpadla
)
Lp, Matevž
EDIT: Sva dobila ključ od Mihata! Slava mu!
Midva bi šla danes okoli 17ih na stenco. Tam bova kaki 2h. Če je kakšna dobra duša, ki bi posodila kjuč, bi bilo pa sploh fino, da ne bova spet robertotu težila
(sva šla dopoldan na primorsko pa sva upala na mičkeno boljše vreme, tako da sva šla samo na Slavnik in domov, frikarija pa je žal odpadla
Lp, Matevž
EDIT: Sva dobila ključ od Mihata! Slava mu!
Are you suggesting that coconuts migrate?
Zgolj v vednost: jutri bom na stenci samo do cca. 18:30. Ce bo kdo tam, mu bom pustil kljuc, ampak ponavadi itak nikogar ni.
LP,
Miha
LP,
Miha
Ojla družba,
na stenci se nabirajo izgubljeni predmeti
in sicer dve magnezij vrečki in črne oprijete kratke hlače oz. pajkice. Prosim, preverite, če vam kaj od navedene opreme manjka v nahrbtniku.
Lp
na stenci se nabirajo izgubljeni predmeti
Lp
Mare, zvani Đon Rambo
Točno. Če se stvari ne bojo pobrale bomo naredili licitacijo. Stvari, ki ne bojo šle v promet na licitaciji pa v smeti.
Prosim tudi, da uporabniki stence za sabo pospravijo. V sredo je bilo poleg magnezij vrečke še kup raztresene magnezije. Običajno jaz zadnji zapuščam sredine sestanke in ostaneta mi dva prostora za čiščenje. Ker nisem snažilka, prosim da tudi ostali nekaj naredite za čistočo naših prostorov.
Prosim tudi, da uporabniki stence za sabo pospravijo. V sredo je bilo poleg magnezij vrečke še kup raztresene magnezije. Običajno jaz zadnji zapuščam sredine sestanke in ostaneta mi dva prostora za čiščenje. Ker nisem snažilka, prosim da tudi ostali nekaj naredite za čistočo naših prostorov.
LP,
Robi Hočevar
Robi Hočevar
jaz se javm za pajkice, sploh če so ženske in pod koleni...namreč take že dobra dva tedna pogrešam...
pa če je nekaj pasjih in mačjih dlak gor..no poj so zagotovo moje 

For Animal Rights!
Iscem zamenjavo dezurstva na stenci za naslednji petek (26.3.) od 17:00 do 19:30.
LP,
Miha
LP,
Miha
Ker nisem dobil zamenjave, 26.3. od 17:00 do 19:30 stenca ne bo obratovala.
Hvala za razumevanje,
Miha
Hvala za razumevanje,
Miha
Miha kaj nj rečem, neodgovorn si...in brez izgovorou...
uživjte kamorkol že greste...

uživjte kamorkol že greste...
For Animal Rights!
Stenca bo danes na pjrhov pondelk zalaufala okrog sedmih zvečer. Pridite kurit odvečne kalorije
poli
poli
ajde, se ga vidmo, ku se ga srjčmo
Oj banda, ali bi kdo bil prijazno pripravljen prevzeti moj termin jutri, v sredo, med 18.30-20.00? Se najlepše zahvaljujem prijazni/mu kandidatki/u.
S.
S.
Danes bo stenca obratovala do 22 ure. Za nadaljnje aktivnosti ob prevzemu dežurstva dobite ključ.
Sam imam nekatere obveznosti
Lep pozdrav!
Sam imam nekatere obveznosti
Lep pozdrav!
Carpe diem!
Sicer me zdravje nekej zdeluje, ampak ce bo zdrzalo, bom na stenci tam od 17h naprej. Ob 19h mamo pa itak solo, tako da odklenjeno bo ze.
Saso napisal/-a:Oj banda, ali bi kdo bil prijazno pripravljen prevzeti moj termin jutri, v sredo, med 18.30-20.00? Se najlepše zahvaljujem prijazni/mu kandidatki/u.
S.
Ok, name ni treba racunat...
mmoskon napisal/-a:Sicer me zdravje nekej zdeluje, ampak ce bo zdrzalo, bom na stenci tam od 17h naprej. Ob 19h mamo pa itak solo, tako da odklenjeno bo ze.
Saso napisal/-a:Oj banda, ali bi kdo bil prijazno pripravljen prevzeti moj termin jutri, v sredo, med 18.30-20.00? Se najlepše zahvaljujem prijazni/mu kandidatki/u.
S.
aha poj dons ni če prav razumem
...pa glih sn se mislu enu malu odtrgat od službenga kampa

laufat, kulesart za zdravo telo, sukat za dušo, v gore popikat po gorsko rožco :D